تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
plusresetminus
حزب الله: رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: دوره آموزش عمومی و مقدماتی آتش‌نشان داوطلب در سازمان آتش‌نشانی کرج به صورت رایگان برگزار می‌شود.
۰
کد مطلب : ۳۵۹۰۴۵
فراخوان ثبت‌نام دوره آموزشی آتش‌نشان داوطلب منتشر شد
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،محمد یساولی  با اشاره به اعلام فراخوان و ثبت‌نام داوطلبان برای آموزش آتش‌نشانی اظهار داشت: دوره آموزش عمومی آتش‌نشان داوطلب به مدت ۳۶ ساعت در محل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره‌های آموزشی با اهداف ترویج سطح ایمنی، آشنایی با انواع آتش‌سوزی و روش‌های اطفای حریق برای شهروندان به صورت مستمر برگزار می‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان کرد: دوره مقدماتی آتش‌نشان داوطلب، با حضور تعدادی از شهروندان به صورت نیمه‌وقت، با سرفصل‌های تئوری حریق خاموش‌کننده‌های دستی، نردبان‌های دستی، لوله‌کشی و آب‌رسانی، کار با پمپ‌های آتش‌نشانی، دستگاه تنفسی و ست‌های امداد و نجات هیدرولیک سنگین و نیمه سنگین زیر نظر اساتید و مربیان حوزه آموزش و تربیت بدنی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اهداء گواهی‌نامه معتبر برگزار خواهد شد.

یساولی گفت: با همت و تلاش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، تاکنون آموزش‌های متعدد و مستمر دوره‌های آموزش مقدماتی، عمومی، نیمه‌تخصصی، تخصصی و حرفه‌ای برای شهروندان، به عنوان آتش‌نشان داوطلب برگزار شده است.

وی اضافه کرد: در صورت نیاز و هنگام بحران می‌توان از آتش‌نشانان داوطلب در موضوع ایمنی و آتش‌نشانی کمک گرفت؛ شهروندان با آموزش و ارتقای سطح فرهنگ و ایمنی، در صورت بروز هرگونه حادثه یا آتش‌سوزی با داشتن اطلاعات لازم در لحظات اولیه آتش‌سوزی اقدامات اولیه مؤثری را خواهند داشت و از بروز خسارات بیشتر نیز جلوگیری می‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از علاقه‌مندان برای ثبت‌نام درخواست کرد با مراجعه به سایت fire.karaj.ir و یا با شماره ۳۲۸۰۴۴۴۳ داخلی ۱۹۶ و ۲۰۲ تماس حاصل کنند.
فراخوان ثبت‌نام دوره آموزشی آتش‌نشان داوطلب منتشر شد
منبع : پایگاه خبری کرج امروز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین