تاریخ انتشارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
plusresetminus
حزب الله:معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: خالی بودن سد کرج که یکی از اصلی‌ترین منابع تأمین آب شرب تهران محسوب می‌شود، در طول تاریخ بهره‌برداری این سد بی‌سابقه است و محدودیتی جدی برای تأمین پایدار آب پایتخت محسوب می‌شود.
۰
کد مطلب : ۳۵۷۱۸۶
بحران جدی آب در تهران/ خشکی سد کرج بی‌سابقه است
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،محمد جوان‌بخت معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: به دلیل کاهش 47 درصدی بارش استان تهران نسبت به متوسط بلند مدت، منابع تأمین آب شرب تهران در سدهای لار، لتیان، ماملو و به ویژه سد کرج که بخش زیادی از آب شرب تهران را تأمین می‌کند با کاهش قابل ملاحظه‌ای روبرو است. 
وی افزود: سد کرج با  7 درصد پرشدگی در شرایط بحرانی و بی‌سابقه‌ای قرار دارد؛ سد لار نیز با یک درصد پرشدگی و سدهای لتیان و ماملو با 12 درصد پرشدگی، شرایطی مشابه سد کرج دارند.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران درباره وضعیت نگران‌کننده سد کرج بیان داشت: خالی بودن سد کرج که یکی از اصلی‌ترین منابع تأمین آب شرب تهران محسوب می‌شود، در طول تاریخ بهره‌برداری این سد بی‌سابقه است و محدودیتی جدی برای تأمین پایدار آب پایتخت محسوب می‌شود. 
جوان‌بخت خاطرنشان کرد: از عموم مردم فهیم کشورمان به ویژه شهروندان تهرانی درخواست می‌کنیم مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند تا بتوانیم این بحران جدی را پشت سر بگذاریم.
منبع : تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین