تاریخ انتشارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
plusresetminus
حزب الله: عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: ضروری‌ست معاونت عمران بر عملکرد مدیران عمرانی مناطق در روزهای پایانی سال نظارت بیشتری داشته باشد.
۰
کد مطلب : ۳۵۷۱۶۶
نظارت بر عملکرد مدیران عمرانی مناطق در روزهای پایانی سال تقویت شود
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،مریم قهرمانی صارم در نطق پیش از دستور یکصد و نود و نهمین جلسه رسمی شورای شهر، طی تذکراتی اظهار کرد: اجرای ناصحیح پروژه‌های عمرانی و ایجاد بی‌نظمی در برخی خیابان‌های اصلی شهر در روزهای پایان سال به چشم می‌خورد که نیازمند نظارت بیشتر معاونت فنی و عمرانی بر این موارد هستیم.
عضو شورای اسلامی شهر کرج در بخش دیگری از تذکراتش به اقدامات معاونت خدمات شهری انتقاداتی وارد کرد و گفت: معاونت خدمات شهری در پرداخت پاداش های پاکبانان در مناطق نظارت کند.
وی با طرح این سوال که علت عدم پرداخت پاداش مربوط به روز پدر و روز مبعث توسط برخی از مناطق به پاکبانان چیست؟ خواهان تحقق هر چه سریعتر مطالبات این گروه‌ها شد.
منبع : پایگاه خبری کرج امروز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین