تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
plusresetminus
حزب الله:مقام ارشد وزارت خارجه ایران اقدام شهردار یکی از شهرهای فرانسه در توهین به مقدسات و شخصیت‌های کشورمان را به‌شدت محکوم کرد.
۰
کد مطلب : ۳۵۳۲۳۱
ایران اقدام موهن شهرداری یکی از شهرهای فرانسه را محکوم کرد
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،«مجید نیلی» دستیار وزیر و مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اقدام شهردار یکی از شهرهای فرانسه در توهین به مقدسات و شخصیت‌های کشورمان را به‌شدت محکوم کرد.
نیلی با تأکید بر ضرورت احترام به ارزش‌های فرهنگی و دینی کشورها اظهار داشت استفاده از محتوای توهین آمیز علیه مقامات جمهوری اسلامی ایران نقض آشکار اصول و قواعد پذیرفته شده بین‌المللی مبنی بر احترام به ارزش‌های فرهنگی سایر ملت‌ها بوده و مصداق بارز نفرت‌پراکنی است.
نیلی با اشاره به انعکاس مراتب اعتراض رسمی ایران به فرانسه از طریق مجاری دیپلماتیک، خواستار برخورد مقتضی از سوی دولت فرانسه و ممانعت از تکرار چنین اقدامات تحریک‌آمیزی شد.
منبع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین