تاریخ انتشاردوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
plusresetminus
حزب الله: رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج گفت: مدیریت شهری کرج از تهدید و بحران روددره دلمبر فرصتی برای فضای تفریحی و فضای سبز برای شهروندان ایجاد نماید.
۰
کد مطلب : ۳۵۳۰۰۳
احیای روددره دلمبر صاحب ردیف بودجه شد
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،علیرضا رحیمی از روددره دلمبر به عنوان یکی از اصلی و شاخص ترین رودخانه های فصلی که در غربی ترین نقطه سطح شهر کرج واقع شده یاد کرد و بیان داشت:این روددره از شمال به جنوب کشیده شده و در انتها به سیاه جوی و نهر کمالشهر وصل می شود.
 رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج طول این روددره را حدود ۷ کیلومتر عنوان کرد و افزود: روددره دلمبر امروز یکی از نقاط بحرانی است و با توجه به تغییرات آب و هوایی و تصرفات حریم و بستر و یا تصرف از طریق ریختن نخاله های ساختمانی ممکن است در دو دهه گذشته، در آینده خسارات جبران ناپذیر و تهدید آمیزی رو برای شهر و شهروندان کرج داشته باشد.
تبدیل تهدید به فرصت در روددره خاموش دلمبر
 علیرضا رحیمی اضافه کرد: متاسفانه این روددره به یک آب باریکه کم عرض تبدیل شده و با عدم توجه به این مسئله مخاطرات طبیعی و زیست محیط از جمله سیل و...جان شهروندان محترم در خطر خواهد بود و این بحران گریبان شهر و مدیران مربوطه را می گیرد.
 نایب رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت:دوره ششم پارلمان شهری با تدبیر ویژه در متمم بودجه ۱۴۰۳ مبنی بر مطالعه آب، محیط زیست و تعریف فضای گردشگری در بستر این رودخانه و همچنین احیای مسیر رودخانه فصلی را در اولویت قرار داد.
منبع : پایگاه خبری کرج امروز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین