تاریخ انتشارسه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
plusresetminus
حزب الله: «جوزپ بورل» دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا گفت آینده اتحادیه اروپا در خطر است زیرا همزمان با چندین بحران مواجه است. او افزود اتحادیه اروپا دیگر نمی‌تواند برای دفاع از خود به آمریکا تکیه کند.
۰
کد مطلب : ۳۵۰۱۳۷
بورل: آینده اتحادیه اروپا در خطر است
 به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،بورل به مناسبت انتشار مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها و مقالات خود با عنوان «اروپا در قوس آتش» تصویری نگران‌کننده‌ای از وضعیت جهان ترسیم کرد. او درگیری‌ها در اوکراین، غزه و آفریقا را از جمله مسائل کلیدی که امنیت جهانی را تهدید می‌کند، برشمرد.
مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وب‌سایت دفتر خود نوشت: «رویدادهایی که طی چند ماه گذشته با آن‌ها روبرو بودیم، متأسفانه تشخیص قبلی را تأیید کرد؛ اروپا در خطر است.»
او گفت: «محیط ژئوپلیتیکی ما رو به وخامت می‌رود و درگیری‌ها و بحران‌ها در نزدیکی ما در حال افزایش است و چندین برابر می‌شود. از اوکراین تا خاورمیانه، از قفقاز جنوبی، شاخ آفریقا یا ساحل. همه اینها در شرایطی رخ می‌دهد که تعهد آینده ایالات متحده به امنیت اروپا نامشخص‌تر می‌شود.»
این دیپلمات استدلال کرد که با توجه به انتخاب مجدد «دونالد ترامپ» به ریاست جمهوری آمریکا، تعهد واشنگتن «برای امنیت اروپا در کل برای آینده نامشخص‌تر شده است.»
بورل از کشورهای عضو اتحادیه خواست تا دفاع خود را تقویت کنند و گفت‌: «رفاه و آینده ما نمی‌تواند به خلق و خوی رای‌دهندگان ایالات متحده در غرب‌میانه هر چهار سال یکبار بستگی داشته باشد.»
او همچنین اظهار داشت که «یک خطر جدی» وجود دارد که درگیری اوکراین «می‌تواند به تحکیم ائتلاف بقیه علیه غرب» کمک کند.
بورل به نشست ماه گذشته بریکس در کازان روسیه اشاره کرد و تاکید کرد که با خروج نیروهای حافظ صلح سازمان ملل از کشور مالی در اواخر سال ۲۰۲۳، چنین ائتلافی می‌تواند در ساحل نیز «محقق» شود.
به گزارش راشا تودی، بریکس در سال ۲۰۰۶ توسط روسیه، هند، چین، برزیل و آفریقای جنوبی تأسیس شد. اعضای این گروه از اعمال تحریم‌ها علیه مسکو به دلیل درگیری با کی‌یف خودداری کرده‌اند و همچنان از راه‌حل دیپلماتیک برای حل این بحران دفاع می‌کنند.
روسیه و چین در سال‌های اخیر روابط اقتصادی خود را تعمیق بخشیده‌اند و روابط خود را به‌عنوان یک «مشارکت استراتژیک» توصیف کرده‌اند. این ۲ ابرقدرت هسته‌ای همچنین با «یک‌جانبه‌گرایی» ائتلاف ناتو به رهبری آمریکا مخالفت کرده و گفته‌اند که مایلند در شکل‌گیری یک مدل عادلانه‌تر روابط بین‌الملل مشارکت کنند.
منبع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین