به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ،محققان دریافتهاند که عادت به مصرف میانوعدهها ممکن است فواید سلامتی وعدههای غذایی اصلی را خنثی کند که این مسئله بر وضعیت سلامت، مانند سطح قند خون و چربی تأثیر منفی دارد.
تیم تحقیقاتی کینگز کالج لندن عادات غذایی ۸۵۴ نفر را در مطالعهای مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که یک چهارم کالری آنها از میان وعدههایی مانند بیسکویت، چیپس سیب زمینی و کیک تامین میشود.
نتایجی که توسط مجله اروپایی تغذیه منتشر شد، نشان داده اند که میان وعدههای ناسالم فواید وعدههای غذایی سالم را خنثی میکنند.
طبق این تحقیق، شرکت کنندگان ۲۴ درصد از کالری روزانه خود را از طریق میان وعدهها به دست میآورند، ۴۷ درصد آنها روزانه دو میان وعده و ۲۹ درصد از آنها بیش از دو وعده غذایی میخورند.
۲۶ درصد از شرکت کنندگان گفتند که وعدههای غذایی اصلی سالم میخورند، اما میان وعدههای ناسالم هم مصرف میکنند.
تنقلات بی کیفیت، مانند غذاهای فرآوری شده و شیرینی ها، با علائم سلامتی ضعیف مرتبط هستند و باعث میشوند افراد احساس گرسنگی کنند.
همچنین مصرف این میان وعدهها باعث افزایش وزن، توده چربی احشایی، غلظت بالاتر تری گلیسیرید بعد از غذا و گلوکز ناشتای بالاتر میشود که همگی با بیماریهایی مانند سکته مغزی، بیماریهای قلبی و عروقی و چاقی مرتبط هستند.
نتایج نشان دادند که رفع به این عدم تعادل میتواند یک استراتژی تغذیهای ساده برای بهبود سلامت باشد.
این تحقیق نشان داد که خوردن میوهها، آجیل و انواع مغزها راه سادهای برای بهبود سلامت تغذیه است.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان