تاریخ انتشاردوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱
plusresetminus
حزب الله: هنوز از یادها نرفته است که شهریور ماه سال گذشته با اوج گیری زمزمه‌هایی در خصوص آثار پارازیت‌های ماهواره ای اخباری مبنی بر سوال مجلس شورای اسلامی از دو وزیر ارتباطات و بهداشت دولت دهم برای بررسی اثر پارازیت ها، منتشر شد اما پس از آن با فروکش کردن بحث‌ها موضوع سوال هم فراموش شد.
۰
کد مطلب : ۶۹۳۸۲
خداحافظ امواج مضر پارازیتی !
به گزارش شبکه خبری حزب الله ، دی ماه امسال بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به کاربران در شبکه های اجتماعی گفت: اگر ارسال پارازیت بر روی ماهواره ها، سلامت مردم را تهدید کند، رییس جمهوری شخصا در این موضوع ورود خواهند کرد و به اطلاع مردم خواهند رساند تا امید ها برای باز کردن گره کور شایعات پارازیتی تازه شود.
 
محمود واعظی، وزیر ارتباطات همچنین  خبر از تشکیل کمیته پیگیری تاثیرات پارازیت به منظور بررسی تاثیر پارازیت‌ها بر سلامتی شهروندان داد.

موضوع پارازیت‌ها اگر چه در سال های اخیر همواره بحث برانگیز بوده است اما، اقدام عملی در راستای ساماندهی پارازیت‌ها با تشکیل کمیته ای در دولت یازدهم آغاز شد. این در حالی است که هنوز تحقیقات مستندی در این زمینه وجود ندارد که میزان پارازیت‌ها در ایران چقدر است و چه خسارت‌هایی به جا می گذارد همانطور که، کمابیش منشأ ارسال پارازیت‌ها به درستی مشخص نیست یا حداقل سازمان و نهادی مسئولیت آن را به عهده نگرفته است.

در این میان اما بعد از تشکیل کمیته پارازیتی، چندی پیش وزیر بهداشت اظهار کرد: به‌طور کلی با بررسی‌هایی که انجام شده، می‌توان گفت که هیچ جای نگرانی از بابت تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت مردم نیست و عمدتا سطح آنها در حد استانداردهای بین‌المللی است. 

سیدحسن ‌هاشمی با اشاره به تشکیل کمیته بررسی اثرات پارازیت‌ها بر سلامت‌ مردم، افزود: گزارش نهایی این کمیته به‌زودی آماده و تقدیم رئیس‌جمهور خواهد شد. 

وزیر بهداشت تصریح کرد: همه جای دنیا پارازیت است. موبایل، ماهواره، سیم‌های برق و صداها پارازیت‌ دارند که می‌توان گفت به‌طور کلی بخشی از تکنولوژی می‌تواند مضر باشد و باید تاثیر پارازیت‌ها را نیز به‌عنوان بخشی از تکنولوژی بررسی کرد و وظیفه ماست که اگر میزان پارازیت‌ها خارج از استانداردها باشد، هشدار دهیم که به همین منظور اقدامات لازم انجام شد.

او ادامه داد: از ابتدای این دولت، بررسی تاثیر پارازیت‌ها یکی از مطالبات رئیس‌جمهور بود اما چون ابزار لازم آن در اختیار وزارت بهداشت نبود، کمیته‌ای با حضور سایر ارگان‌های مربوطه تشکیل دادیم و هم سازمان انرژی اتمی باید با امکاناتی که در دست دارد، تاثیر پارازیت‌ها را ارزیابی کند و هم وزارت ارشاد باید مستقل از سنجه‌هایی که توسط دستگاه‌های نظارتی اجرا می‌شود، این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.

این سخنان اما در حالی بود که حدود یک ماه پیش، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته بود: تشعشعات ناشی از انتشار پارازیت‌ها کاهش یافته است.

 همچنین در این رابطه معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست کشور تاکید کرده بود: همه موارد باید در چارچوب و مطابق با استانداردها، ضوابط و مقررات باشد و اگر امواج و پارازیت‌ها از این سه مقوله خارج شوند مخاطره‌آمیز است و آنجاست که نگرانی‌ها به وجود می‌آید.

حالا اما در جدید ترین اظهارات پارازیتی،  مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست از پایش امواج الکترومغناطیس در کشور و اجرای پایلوت این طرح در تهران و کرج خبر داده و همزمان رئیس‌کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران عنوان کرده که مدیریت شهری آمادگی لازم برای جمع آوری دکل‌های فشار قوی را دارد.

گفتنی است، هرچند هنوز تاثیر امواج بر سلامت شهروندان و ایجاد بیماری‌هایی نظیر سرطان، ناباروری و سقط جنین و...تایید نشده است اما در هر حال بسیاری از پزشکان معتقدند این امواج در رشد بیماریها بی تاثیر نیست و ای کاش هر چه سریعتر برای آنها چاره ای اندیشیده شود.
منبع : شفاف
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین